×

Καλάθι

012

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ

Από τον Οκτώβριο του 2013 η Αναγέννηση υλοποιεί εξωτερικά προγράμματα, με σκοπό τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών συνδυάζοντας κοινωνικοποίηση και ψυχαγωγία, καθώς και την αποφόρτιση των οικογενειών.

Όλα τα προγράμματα έχουν ως στόχο την εκπαίδευση των επωφελούμενων μας, μέσω αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, και παράλληλα την ανάπτυξη δεξιοτήτων καθημερινής ζωής, ώστε να προωθηθεί η ικανότητά τους να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, καθώς και με άλλους ανθρώπους, αναπτύσσοντας κοινωνικές δεξιότητες, σχέσεις και ενδιαφέροντα, δίνοντάς τους την υποστήριξη που χρειάζονται για να κοινωνικοποιηθούν και να επιτύχουν όσον το δυνατόν μεγαλύτερη αυτονομία.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

Τα προγράμματα μας απευθύνονται σε αυτιστικά παιδιά άνω των 10 ετών και βασικό κριτήριο εισαγωγής του επωφελούμενου ατόμου είναι η δυνατότητα ένταξης και η αποδοχή του από την υπόλοιπη ομάδα. Συνολικά στα προγράμματα μας συμμετέχουν 35 αυτιστικά παιδιά

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα προγράμματα της Λέσχης. Η συμμετοχή στα εξωτερικά Προγράμματα προϋποθέτει τη συμμετοχή στη Λέσχη Δημιουργικής Απασχόλησης.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ

Συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής, που θα σας αποσταλεί από τη γραμματεία του Συλλόγου στο email που δηλώσατε στη φόρμα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Συνάντηση με την Υπεύθυνη Προγραμμάτων και αξιολόγηση του ωφελούμενου ατόμου για ένταξη στα προγράμματα.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

TOP
el