Σύλλογος Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αναγέννηση»

  • Αρχική
    • Ανακοινώσεις – Νέα
    • Αυτισμός
  • Ποιοί Είμαστε
    • Διοικητικό Συμβούλιο
    • Καταστατικό συλλόγου
    • Προσωπικό Συλλόγου
    • Βραβεύσεις
    • Διατελέσαντες Προέδροι
  • Τα Προγράμματα μας
    • Συνεργασίες
  • Οι Στέγες μας
  • Χορηγοί
  • Επιθυμώ να βοηθήσω
    • Δωρεές
    • Θέλω να συμμετέχω
  • Κατάστημα
  • Video
    • Gallery
  • Επικοινωνία
  • No products in cart.
  • Home
  • Χωρίς κατηγορία
  • Λειτουργία Δύο Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Αναγέννηση 1 και 2
1 Μαρτίου 2021

Λειτουργία Δύο Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Αναγέννηση 1 και 2

Λειτουργία Δύο Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Αναγέννηση 1 και 2

by Georgia / Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020 / Published in Χωρίς κατηγορία

Ο Σύλλογος μας υλοποιώντας τον καταστατικό του σκοπό μετά από μεγάλη προσπάθεια και μέσα σε ειδικές καταστάσεις της εποχής έλαβε δυο άδειες Λειτουργίας για αντίστοιχες Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στο Μαρούσι για 8 ενήλικα αυτιστικά άτομα του Συλλόγου μας που έχουν ήδη επιλεγεί.

Ευχαριστούμε την Εταιρεία Α*****Ν (επιθυμεί ανωνυμία) και τα αδέλφια Κώστα και Νίκο για την χορηγία αγοράς όλων των ηλεκτρικών συσκευών και κλιματιστικών (Α+++) και των δύο Στεγών καθώς και των προβλεπόμενων από τη νομοθεσία επενδύσεων των υπνοδωματίων.

Επίσης ευχαριστούμε την εταιρεία IFSAS που ανέλαβε και τοποθέτησε δωρεάν όλο το σύστημα πυρανίχνευσης και πυρασφαλείας των χώρων σε συνεργασία με τις εταιρείες    SYSCOM και  ΜΟΒΙΑΚ τις εταιρείες Ελατηριοστρώμ Βλαχάκης,LEROY MERLIN,MEDIA MARKT,Λευκά Είδη Κατσαρός για τις σημαντικές εκπτώσεις στα προϊόντα τους τον Κύριο Κωνσταντίνο Καράμπελα -Σγούρδα ,την κυρία Μαμουζέλου Μαρία και το Ξενοδοχείο Cavo Verde για την προσφορά επίπλων, γραφείων και υλικών για την επίπλωση του χώρου.

Τέλος ευχαριστούμε το Δήμο Αμαρουσίου και την ΑΘΜΟΝΟ Ακινήτων για την ενοικίαση του χώρου και την κυρία Μέρμηγκα Μπέσσυ για την στήριξη μας τον κύριο Γαρμπή Ευάγγελο  τη μηχανικό μας κα Πατσιούρα  Φρυντα όλο το ΔΣ καθώς και όσους μας στηρίζουν διαχρονικά !

60

SHARES
facebook Share on Facebook
Twitter Tweet
Follow Follow us
custom Share
custom Share
custom Share
custom Share
custom Share
  • Tweet

About Georgia

What you can read next

Ευχαριστήριο Ίδρυμα Λίλιαν Βουδούρη
Ευχαριστούμε Da Vinci | All day Cafe – Bar – Restaurant
ΑΓΙΑΣΜΟΣ 2019
  • Gallery
  • Video
Σύλλογος Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αναγέννηση»

© 2018-2021. Σύλλογος Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

TOP